Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2017

SERVIS COPYWRITING BUAT AYAT IKLAN

Teks : Dhuha RashidiAssalamualaikum PEMBERITAHUAN .Bermula dari bulan OKTOBER 2017 ini saya mengambil semula sebarang servis berkaitan content marketing, copywriting, dan storytelling untuk anda yang tak cukup masa nak siapkan sendiri.Saya faham, ramai tak cukup masa nak update status setiap hari. Bukan pasal malas, tapi sebab tak ada ayat yang tersedia. Okey faham tuuu. Bila dah takde konten, mudah jer rasa blur kan? Sebab tu saya nak bantu anda yang serius buat bisnes tapi MEMANG tak sempat nak buat semua ni SENDIRI. Jadi saya menawarkan kepada anda sesiapa sahaja yang TAK ADA MASA buat sendiri . Tak berapa MAHIR BUAT ayat iklan. Memang tak berapa nak kreatif fikir ayat best. Detail adalah seperti berikut : 1. SERVIS CONTENT MARKETING [ RM 590 ]Apa yang anda dapat dalam pakej ini:a) 30 status berisi untuk FB ikut niche anda
b) 4 Copywriting ayat iklan yang mampu tarik minat orang.
c) 3 Storytelling ayat menjual dalam bentuk cerita.
d) 5 Jenis konten berkaitan TIP, PANDUAN, CARA, CIR…